top of page
  • Фото автораAudioDim

Ультракороткофокусні проектори, як ідеальна заміна телевізора.


Все частіше ми отримуємо запити: "хочу дуже великий телевізор в кімнату," але є нюанс, на ринку за адекватні гроші ми обмежені телевізорами з діагоналлю 100" (якщо не враховувати телевізори, які складаються з окремих блоків.) Ось тут на допомогу приходять ультракороткофокусні проектори.


Домашній кінотеатр на основі ультракороткофокусного проектора

Ультракороткофокусний проектор - це девайс, який можна поставити на тумбу під стіною, ідентично, як телевізор, і він спокійно проєктує зображення від 100"

Розумію, що у вас дуже багато запитань, як проектор може замінити телевізор, тому розглянемо усі пункти:



Якість зображення

Багато людей вважають, що зображення з проекторів гірше ніж з телевізорів, а також для перегляду потрібне темне приміщення, але ми вас розчаруємо.


Адже ультракороткофокусні проектори можна спокійно дивитись днем, бо він стоїть впритул до стіни, тому денне світло йому не завада.


Наступне - це якість зображення, яка теж на вищому рівні, тут не будемо мірятись технічними характеристиками, а рекомендуємо просто прийти та побачити це на власні очі (це ви можете зробити в нашому шоу-румі)



Діагональ

Тут одноголосна перемога за проектором зображення від 100" до 150"



Звук

В сучасних телевізорах вмонтовані дуже малі динаміки, які не володіють хорошим звуком, тому всі докупляють саундбари, щоб отримати кращий звук, а от ультракороткофокусні проектори мають в собі вмонтований саундбар, який подарує прекрасну якість звуку без доплат.



Монтаж

Напевно, ви думаєте, що проектор потрібно планувати на етапі ремонту, виводити багато кабелів і т.д. І знов ні, монтаж ультракороткофокусного проектора суттєво не відрізняється від телевізора, адже потрібно лише живлення (тобто розетка)



Екран

Але ж для проектора потрібен екран, це ж зайві гроші.

Так, екран потрібен, так і його потрібно купити, але попри все комплект екран+проектор набагато дешевший ніж телевізор 100 дюймів, а на заощаджені гроші ви ще приставку Xbox чи PlayStation придбаєте, та ще залишиться.



Надійність

Ми чули від людей, що та скільки він там буде працювати, що дуже дивно, адже термін експлуатації лампи, навіть в дешевших моделях, від 25000 годин, якщо дивитись його кожен день по 6 годин, (що малоймовірно) то проектор прослужить вам всього-на-всього 11 років.



Безпека

Суттєва перевага проекторів, що це відбите світло, а отже воно не шкодить зору, та не втомлює очі під час перегляду, а якщо вас є діти, які люблять пограти ігри, то це взагалі must have/



Ціна

Ультракороткофокусні проектори - дешевші ніж телевізор з діагоналлю 100 дюймів. Ціни на хороші ультракороткофокусні проектори стартують від 100 000 грн.



Отже, якщо ви хочете велике якісне зображення 4K з підтримкою HDR, а також мати одразу хороший звук і ви не хочете переплачувати гроші за великий телевізор, то ультракороткофокусний проектор - це ідеальний вибір для вас.

А якщо ви хочете підібрати проектор, то звертайтесь до нас, наші фахівця підберуть найкраще рішення для вашого помешкання та гаманця.





14 переглядів0 коментарів
bottom of page