top of page
  • Фото автораAudioDim

Топ детективів, які варто подивитись частина 1

В цьому списку ми рекомендуємо подивитись фільми, які ми особисто дивились і вони нам сподобались, тому дані фільми вас точно не розчарують.

1. Невидимий гість

Кадр з фільму "Невидимий гість"

Сюжет тут настільки швидко змінюється, як українська погода, тому ви будете дивитись з захопленням увесь фільм. Як у всіх хороших детективах тут безліч сюжетних поворотів, а зробити правильний висновок про персонажів, ви можете, лише у самому кінці. Щодо фіналу фільму ви будете максимально здивовані.



2. Сім

Кадр з фільму "Сім"

Для опису цього фільму можна написати лише: Режисер Девід Фінчер, в головних ролях Морґан Фрімен та Бред Пітт, думаємо, що цього достатньо, що фільм вартий того.

Єдине, що попереджаємо, що у фільмі достатньо моторошних сцен.



3. Справжній детектив сезон 1

Кадр з фільму "Справжній детектив"

Серіальний шедевр, який можна подивитись не відходячи від екрана, 8 серій, які подарують вам катарсис від перегляду. В цьому серіалі ідеально все: актори, сюжет, операторська робота, локації та т.д.

Тому рекомендуємо подивитись.



4. Полонянки

Кадр з фільму "Полонянки"

Шедевр, просто шедевр. Настільки неперевершена акторська гра та робота оператора, що ти наче переносишся в цю історію сам. Як і кожен фільм в нашому списку рекомендуємо подивитись його, бо після перегляду ми аплодували.



5. Ножі наголо

Кадр з фільму "Ножі наголо"

Класний комедійний детектив, який можна подивитись навіть з дітьми. Класний сюжет та розв’язка, то просто варто увімкнути та насолоджуватись, а якщо ви хочете дивитись фільми на великому екрані, то рекомендуємо відвідати нашу сторінку Домашні Кінотеатри.



31 перегляд0 коментарів
bottom of page